Už delší dobu
koukám po dva + jedna
nejlíp v Brně
v ložnici bych spal
v kuchyni jedl
a v tý jedničce
měl narcisy a petúnie
průšvih
u jedna + jedna
nevím
co musí z kola ven
Nic nemusí ven. Kuchyň a ložnice normálně v obýváku. Má to i své výhody, všechno máš po ruce. ;-)
25.02.2022 22:55:31 | Friday