Anděl
Nad boží mukou
stojí kamenný anděl
s uraženou rukou.
Co bylo příčinou,
že někdo zmrzačil
tu sochu nevinnou ?
Stál tady staletí
lidem pro útěchu,
křídla má, možná odletí,
v náhlém spěchu.
Přečteno 149x
Tipy 7
Poslední tipující: umělec2, Psavec, Fialový metal, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)