Anotace: Po dlouhé době nové veršování dovezené z týdenního pobytu v Německu.:)
Sbírka: Podzimněžné verše
Jsme
--------------------------
Kdo jsem já? Kdo jsi Ty?
Já jsem jarní louka,
a Ty jsi dívka, co na louku se kouká,
a hledá, kam by na večer si lehla.
Jsem horká jehla, která vede chladnou nit,
a Ty jsi košile, co má jehla šít
až večer bude.
Jsi nebe rudé, jsi obloha plná červánků,
a já jsem ten, co rozlouskne tu hádanku
a nejsem nic.
Jsem jen Tvůj
a o nic víc.