Sbírka: Vzdoromládí
Zarůstáš lesem.
Jak si spouštíš vlasy
k pasu.
Panely!
Svět je, co máš ráno pod očima.
Nechce se a chce
nelehce.
Panely!
Výběr počitků a vjemů.
Okouzlení chutí vína.
Kůže se z rukou loupe.
Panely?
7.10.1987