Že prý vztah mám odžitý,
a jinam srdce bloudí.
A že sice zlomené
po lásce furt touží.
Jen prý nesmí zklamat
to odpustit že neumí.
Nechá to pak plavat
a nic už se nezmění.
Jinde nežli doma být
prý je pro mě pravé.
Na horách si užít klid
lyže mít, né saně.
~☆~
radit srdci? že prý .. je z toho tachykardie, ať rada všelijaká, ono se říká, vnímat a cítit srdcem, ale .. asi každý to občas zažívá
28.02.2022 15:11:04 | Vivien