Myslím že se "amerikáncům" líbí, když bývalí sověti zabíjí bývalé sovětské občany, protože stále takhle "západně" přemýšlejí, vychovala je studená válka. A nám by se to mělo začít také líbit, pokud chceme dál žít ve "Spojených státech EUropských"...
28.02.2022 11:32:37 | Lighter