svět na dlani
a jako obrázek
otevřená kniha
konec bez otázek
bílá tma
strach pod sněhem
hluboké rány
tonutí pod ledem
báje bez hrdinů
nerovnováha na dlani
otázek milion
osobní selhání
Pěkná, možná by si zasloužila pokračování .)
07.03.2022 13:10:01 | Constantine