Sbírka: Vzdoromládí
Ve jménu velkého hada
hledám vůni těla.
Svět jsou slepé stíny
a pivní pěna
a pivní pěna.
Rozklad
ta promluva,
zášť.
Nevěřte, že utrhnete.
Jsi Indie mého soukromí,
rukojmí mých tajných bouří.
Lepší zlaté tele v hrsti
nežli pánbůh,
který mi zapálí stodolu.
7.10.1987