Kamarádce
Anotace: Malování smutku 2022
Napiš mi věnování.
Až budeš slavná, víš.
Báseň má lesk i kříž.
Kus něhy i smích.
Zas po roce.
Jaro a Vánoce.
Usmějeme se zase.
Dělí nás deset let.
Nemáme žádný střet.
Z přátelství je květ.
Jedna báseň,
co krásná je i na pohled.
Drahá Nelo,
s Tebou odeženu i splín.
Kus starostí odhodím.
Slova bez bázně dát smím.
Ach, vím.
Obejmutí z nejsladších je vín.
Přečteno 130x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Sonador, Psavec, Kan, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (2)