Život jako loterie
kde cena konečná je známa.
Po cestě života každému
ta možnost je tu dána.
Pak hledat "duše",
Jenž spřízněné jsou.
Které navzájem
sebe někam posunou.
Pak životem spolu, vedle sebe jít
povídat si, žít i snít.
Pochopit, a chápat chtít
Milovat i pomoct žít.
~☆~