slunce svítí, ať hřeje Tvou tvář,
Ať Tebe hřeje, byť je sebevětší mráz.
Životní v Tobě síla jara
to příroda se krásně pousmála.
Usměj se, s sluncem je líp.
Usměj se, v nitru jaro, žádný sníh
Usměj se, úsměv špatné odplaví.
Usměj se, jsi hora dobré nálady.
Usměj se, na krasnou modrou oblohu
Usměj se, až slunce Tě pohladí.
Usměj se, to něco dávno víš
Usměj se, vždyť zivot není jenom kříž.
~☆~