člověk by plakal
tolik krásy
muselo to strašně bolet
někdo mi dnes řekl
“není důvod umřít když to máš v hlavě tak srovnaný”
chtělo se mi začít řvát
bylo mu jenom 28
ani talent od bohů ho nezachránil
brečím tady nad bluesem za Majakovského
ale ve skutečnosti byl o něm
to není důvod k existenci protože
tenhle chlápek měl talent od bohů
a stejně si v osmadvaceti pustil plyn
stejně jako ty
plyn na plný pecky v zádech vítr
a pak nic