Poděkování
Anotace: Malování slovy 2022.
Děkuji všem,
co podávají ruce
matkám a dětem.
Zahrnuji je květem.
Solidarita má krásných jmen.
Věříme všichni v konec traumat.
V den krásných poupat.
Každý chce dýchat.
Na mír si zvykat.
Děkuji za to, že lidství
pořád je a neumírá naděje.
Čechy jsou příkladem
a pomoc se šíří proudem.
Z toho jsem ráda.
Jsme národ,
co má cit.
Bože dej nám pomoc ještě víc.
Přečteno 121x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Kan, Fialový metal, Psavec, paradoxy
Komentáře (0)