Chováš se ke mě nejlíp ze všech lidí
Jediný úsměv Tvůj rozzáří mi den.
V myšlenkách toulám se
hladit chci Tvou tvář
V modrých očích Tvých
zvláštní se skrývá zář.
Pak je mi krásně
když slyším Tvůj hlas.
~☆~
Já pouze čtu !
Držím se zpátky !
Občas si rýpnu ?
A své řádky !
Naruby obracím.
Vím, že je to vlastně jedno.
Když svá ústa ... vypráším !
A TY jsi dál ... tak show-ívavý.
ST
06.03.2022 04:43:20 | Fialový metal