Studánky očí tvých
hřejí, nejsou jak chladný sníh.
Laskavá hladina, vlní se jiskří
Rozvernost z očí Tvých, do světa křičí.
Jsi,
za hladinou očí schovaná
Duše hřejivá,
něha rozverná.
~☆~
Velmi pěkná báseň.Tyto studánky umí pohladit i zahřát.
08.03.2022 22:45:53 | Jarunka
Líbí.
07.03.2022 06:47:29 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?