svítá
na parapetu sedí
tři vandráci
čekají
jakmile ulici zaplní dav
dva seskočí
začnou žebrat
slunce zapadá
žebrající se vrací
na parapet
ani jeden nemá víc
jak nic
druhý vandrák pohlédne na třetího
proč první celej den nic nedělá?
něco cítím, necítíš to taky?
cože?
první už je dva dny mrtvej!
třetí domluví a zemře hladem
druhý seskočí
obere oba o peníze
vytratí se neznámo kam
svítá
na parapetu sedí
dva vandráci
jinak nedělají nic
zajímavého
kolem prochází
zasloužilý feťák
nic jim nehodí