Anotace: Díky....
Je to pár už let
ale nyní se to zdá jako nicota
Zůstals jen proto abych neodešla
a teď jsi mi zamával
špinavým obvazem
bez rozloučení
Bez ohlédnutí
Zanechals mě v nejhorších obavách
jako rozbitou panenku
Smazals mi popel z očí i z úst
vzals mi slova a oslepil mě
ale přesto na sebe beru vinu
Dala jsem ti svět a tys mi věnoval
můj konec
Dobře napsané, Laven .)
08.03.2022 08:44:27 | Constantine