naval prachy
jsem blázen, šílenec
radši mě nechte na pokoji
jak kdyby něco říkal
hubu otevřel, ale ven šly jen sračky
naval kurva ty prachy
hoši, já vás varoval
a pamatujte, že život nic neopakuje
prachy navalíte vy mně
seber mu tu bílou hůlku
vidí až moc dobře
prachů má určitě plný kapsy
tu vám klidně dám dobrovolně
vrazil hůl jednomu okem do mozku a zapáčil
ale prachy si nechám
do prdele, cos to udělal?
vždyť on je tuhej
kvůli blbejm prachům
no jo, no jo
zabodl nůž druhému ze strany do krku a hned ven
všichni pořád melou jen o prachách
prachy, prachy, prachy
abyste se z nich neposraly
zastrčil krvácejícímu do kapsy svazek bankovek
odešel do parného odpoledne
a když mu někdo položil otázku
jako první varoval, že je blázen