Stráně zůstaly jako horská dráha
zahaleny otázkou
zbytky březnového sněhu
jež dávno ztratil svoji barvu
špinavá voda stékající dolů do bystřin
ve kterých si myješ ruce
znovu se neomlouvej
prosím
vždyť víš
budoucnost přijde
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?