Brnem se proplétám
od jedněch dveří k druhým
mezi pátou a šestou sklenkou
začínám hledat tužku a papír
ale nacházím jen prázdná slova
prázdná slova popisující situace
které se staly
zcela jinak
nežli měly
Krátké a výstižné v Brně jsem nebyl už hrozně dlouho kdysi sme jezdili k tetě do Adamova Zdravím
11.03.2022 00:15:47 | Fil