Proškrábat nehty omítku zdi až ke kostem
Proškrábat nehty omítku zdi až ke kostem
Cítíš tu vůni?
Ta krev
co máš za nehty
bude vždycky jen tvá
Slyšíš?
Ten zvuk kladiva ve zchátralých zdech?
Běž a dotkni se kamene
aby ses přesvědčil
jak voní tma
Přečteno 225x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, Imaginant, Psavec, Kan, Sonador, Jan Kacíř, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)