Nejmilejšímu místu
Anotace: Malování slovy 2022
Znám milión her.
Tak už jaro hřej.
Ptáček zpívá.
Život se dobývá
mezi stěny.
Rákos stejný.
Ale vyměněný.
Stesk i lesk.
Břehy se nechám vést.
Miluji procházky.
Bez otázky.
Břízy, co hladí
a kůrou svádí
hru vzpomínek
i očí plamínek.
Jdu dýchat a bloumat,
aby nebolel ten a ten kamínek.
Jsem v ráji vzpomínek.
Rybník a jeho okolí.
Vyrostla jsem u něj.
I vzpomínky zahřejí.
Tati, bruslila jsem tam.
A tak utíkám.
V citu brnkám.
Maluji i okolí.
Buňkov má tajemství.
Slza stéká a sní.
Přečteno 129x
Tipy 11
Poslední tipující: Květka Š., ZILA78, Vědma, Amonasr, Psavec, Sonador, Kan, paradoxy
Komentáře (4)
Komentujících (2)