Budu to ticho,
co je jen na pozadí.
To ticho
Jenž nikdo neslyší.
Jenmé v tom šumu na pozadí
na "věci" některé stále sám.
Počkám, kde se co stane
pak třeba vydám se tam.
Pssst, slyšet stromy růst
Tělo, vyčistí jemný půst.
Nádech, a spolknout dech
Nedýchat, cítit vonět mech.
Teplo v mechu
Perlivé vody zvuk
V prostoru
Tiše rozprostřený duch.
♤
Dnes tak těžké, když vzduch tak znečištěn hlukem. Ale už pro ten pocit, bych si také přál*
12.03.2022 14:35:56 | šerý