všechno má svou duši
a já se neholím
nestříhám si vlasy
i mé vousy
mají duši
nemůžu je jen tak zabít
odhodit do umyvadla
spláchnout potrubím
do kanálu
mezi ostatní odpad
kterého se lidstvo
bez mrknutí oka
zbaví
všechen ten odpad
neustále putující
od nás
k nám
je nezastavitelný
dokud se sami nezastavíme
nepovolíme
nesundáme oprátku
stahující hrdlo
vlastní duše
o které nám tvrdí
že je nesmrtelná
...konečně duchovní téma...;-)
13.03.2022 20:29:53 | Marten
Neustále putující od nás k nám, ano, její všudepřítomnost ji činí, možná, nesmrtelnou.
13.03.2022 20:02:03 | Vivien
Co ve věčnosti leží, mrtvé není,
v záhadě věků i smrt se ve smrt změní..
14.03.2022 21:40:37 | Pavka Stanislav
Super námět a jeho zpracování.*
13.03.2022 17:33:00 | šerý
a to si ani nikdo nevšiml, že jsem tam ten námět tajně zapracoval
14.03.2022 21:52:13 | Pavka Stanislav