Je krásně v blízkosti druhých,
když pochopení je cítit
Když otevřenost nitra
Vzájemně dává spoustu sil.
Je pochopení víc,
než žárlivost, ten nízký "vjem".
Je cosi, co je prostě víc
pomoci blízkým prožít sen.
Být a oporou se stát
nic přitom ani nečekat.
Jen tam uvnitř krásně mít.
Jen někdo umí bytím podpořit.
~♤~