Vše se tam rodí?
Nevím, ach nevím,
stojím na prahu,
poznat toužím.
Je tam prázdno?
Nevím, ach nevím,
trochu se bojím.
Laskavé radostno
blahem se tetelí.
.....samo do sebe vstoupí?
Popisuješ snad i smrt? Vypadá to tak .)
14.03.2022 09:41:52 | Constantine