Sbírka: Vzdoromládí
Všechno co máme
Vše o čem se rozhoduje mezi námi
Ale pozor na slovíčka
Ta se dají také vypít
Holky a mramor
Našich pevných vůlí
Byl to krásný den
Jako znásilnění plamenem
Vše co máme
Každá ta chvíle poctivosti
Pár facek
Pár facek opilému
Krevní tučnice
Už se tu vaří
S gulášem smysl pro revoluci
Vše v čem rozhoduje se mezi námi
Pro nic za nic
16.10.1987