acer platanoides
tyčí se svou majestátností
v poli času
a svými větvemi
vzdává(jí) hold všem hodnotám
jako
láska + krása + přátelství
a ve svém nitru
uchovávají
samotného ducha poezie
lístek snáší se k zemi
kampak asi vítr
zanese mně
Komentáře (1)
Komentujících (1)