Tak tu se usmívám. Protože jsem to často dřív dělala, taková spontánnost s přítelem, když ještě byl. Vzpomínám, jak jsme u nás v loděnici roztančili rybí restauraci, a na náměstí při vinařských slavnostech lidé dělali prostor roztančenému Handrlákovi. Toto miluju, roztančené zpívající město.
15.03.2022 09:52:21 | Vivien