je moc dobrá...představila jsem si toho ušatýho skřítka Lhářníka, jak ti kreslí na nos bulíky:)
P.S.:znáš tu od Guano Apes?;)
19.03.2007 18:22:00 | Lizzzie
anebo sis, jako normální básník..lhala sama :)
Pěkná básnička s velkou emocí, která poráží déšt i slunce.. pláče se i směje.. v mlhavých dnech a přílič jasných snech.. mylsím.. že rozumím :)
19.03.2007 18:07:00 | Zamilovaná do nezamilované doby