Odcházíš, sice spolu ještě spíme,
odcházíš a už se nevrátíš,
odcházíš, taky spolu pijem, jíme,
odcházíš a nic tím neztrácíš…
Odcházíš od nás, tam kde to znáš,
odcházíš a tam Tě uvítají,
odcházíš sama, snad, pár věcí máš,
odcházíš kdesi, kde Tě rádi mají…
Odcházíš z našeho bídného snění,
odcházíš od někud, kam nikdo se nevrátil,
odcházíš a já bych dal veškeré jmění,
odcházíš, abych Tě neztratil…