Touha II.
Chtěl bych se vznášet,
jako pták létat,
jak to mám dokázat,
koho se zeptat ?
Ptal jsem se mraků,
ptal jsem se hor,
kterého z ptáků,
mám vzít si za vzor.
Ozvěna vrací má slova,
odpověď zapadla mezi skály,
nebesa i hory se mi smály,
nevadí, já budu to zkoušet znova.
Přečteno 151x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Marten, Vědma, šerý, Nona, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)