Slovo dalo slovo
tělo zase cit.
Jak se prosím z toho
"levně" vykoupit?
Železniční most
údolí hluboké.
Jízdenka do "někam"
lidští supové.
Tajemný chrám těla
ochozy umění
Co příroda chtěla
to se nemění.
Vstupenka DO někam
Nikdo neví, co se hraje
Sám v sobě se zalykám
hledám skryté taje.
~☆~