Hvězda.
Já viděl hvězdu padat noční tmou,
zářila, ale pouze malou chvíli.
Všechny hvězdy, co svítily nade mnou,
se ještě více rozzářily.
Přání jsem měl na tisíce;
ale, kde v tu chvíli byla ?
Jako, když náhle zhasne svíce,
ta přání se vytratila.
Než splněna ta přání,
lépe je ta přání mít
a těšit se, že někdy, třeba za svítání,
snad nastane čas je vyplnit.
Přečteno 141x
Tipy 13
Poslední tipující: DH22, Sonador, Protos1182, Vivien, Marten, šerý, Vědma, Fialový metal, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)