Zvony na poledne.
Zvonily zvony na poledne
Smýt s rukou prach
Hladový ke stolu usedne
S únavou na řasách.
Po jídle s díky vstane
Své se stolu sklidí.
Je to jednou dané
V životě lidských lidí.
Pak pohladí ji po tváři
A úsměvem poděkuje
Ten cit ji prozáří – nelituje.
Přečteno 121x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Jarunka, šerý, Marten, Fialový metal, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)