Včera jsem byl
po dlouhé době
v obchoďáku
a nemám z toho
nejlepší pocit
Lidí tam moc nebylo
převážně důchodci
všichni stáli u regálů
opírali se o ně
a spali
Potkal jsem dívku
nic jsem neřekl
nic neřekla
byla to plichta
pak jsme se rozešli
Přišel jsem k pultu
za ním u stěny
na hromadě palet
seděli dva prodavači
a spali
Najednou nějaký rachot
uličkou projel vozík
nikdo za ním
začal jsem pociťovat únavu
otočil jsem se
a byla pryč
Tak si říkám
jestli jsem nezaspal
svou dobu
?