máme špatné zprávy
sem s tím
ode dneška nebudete moci vykonávat fyzickou práci
a ty špatné?
žádnou fyzickou práci
no, mohlo být hůř
pokud by se stav výrazně zhoršil, přijdete o pravou ruku
to už je horší
jak se cítíš?
stejně
jako kdykoli předtím
volný
je mi to tak strašně, víš … život je
to nemusí
já si nestěžuju
kdysi jsem v to tajně doufal
co bys chtěl ještě udělat?
jít si zaběhat
sníst nějakou rybu a hranolky, vypít kafé
pak odjet na chatu někam do lesů
dočíst sebrané spisy od Howarda Phillipse
možná něco od Fukse
třeba to s tou kuchařkou
a užít si pozdní vstávání
jak se cítíš?
je to hnus
zvedá se mi z toho kotel
já tu chtěl jen v klidu posedět
tvá první mrtvola?
včetně těch, co jsem sám zabil, ano
nahlásíme to?
ne, zaházej ho listím