Anotace: ...
Tajemné příjemno
v zákoutí
ticha a tmy
Obrazy
šeptajíc
na stěnách
barvy
co stékají
Snad poprvé čtu Tvé básničky.Koukám, krátké ale bezva...
06.09.2022 20:06:10 | Stanislav32
Líbí.
22.03.2022 09:17:22 | mkinka
Děkuji, dlouho jsem nepsala a přišel opět čas a hlavně láska a múza
22.03.2022 12:10:04 | Bufik
To je dobře, že píšeš a děkuji za nahlédnutí k mým básničkám. Udělalo mi to velikou radost.
23.03.2022 10:44:13 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?