Vítání s vnukem.
To nemáte ponětí,
co opravdové lásky
je v jeho objetí,
třebas‘ mlčí na otázky.
Je krásné občas mít,
na krku ten křišťálový cit,
jež nezištně nám dává
s mokrou pusou, zleva, zprava,
až ti v krku zaskočí
a slzy vžene do očí.
Přečteno 95x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Marten, Vivien, Lexi, šerý, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)