Sedm Ne
odneslo červené slunéčko Ano
z mého prstu
Všechna Ne
na Ferdově šátku
okolo mého krku
se tomu vzpírala
jako by prohrála
poslední žeton v ruletě
Až vystřílíš všechna Ne
a budeš si muset sundat
zelené tričko
nasáklé lepkavou šťávou
zeptám se Tvého
sladkého
křehkého
červeného Ano
zda je mohu obejmout