Ptám se ,
kam podzimní slunce se ztrácí,
kam odlétají tažní ptáci,
kam ztratilo se lásky bytí,
kam až pro ni je nutné jíti.
Ptám se,
a jedna otázka střídá druhou,
proč nebe zdobené je pestrou duhou,
proč po noci přichází nový den,
proč o ní každou noc zdá se mi sen.
Ptám se,
a odpovědi nepřichází,
proč náš hovor je jen nudnou frází,
kam ztratila se lásky slova,
proč cítit je zášť a zloba.
Ptám se,
a otázky se hlavou honí,
jsem či nejsem tím pravým pro ní,
proč smutek zakrývá duši,
když srdce tiše láskou buší.
Ptám se ..............
Opravdu pěkná báseň. Provedení velmi kvalitní.Chválím.
22.03.2022 13:20:54 | mkinka
Děkuji moc Jíťo. Měl jsem chvilku při konzumaci oběda a zaposlouchání se do tónů klavíru.
22.03.2022 13:33:51 | Jdarks
Já měla zase chvilku s mojí kočkou. Sedla si důležitě a dívala se do počítače.Jako kdyby chtěla číst. Tak jsem jí to četla nahlas. A pak si mlaskla kapsičku. Někdy jí pouštím i písničky.Nejraději má vážnou hudbu.
22.03.2022 13:46:15 | mkinka