Sbírka: Vzdoromládí
Přišel čas svařeného vína.
Budím se za tmy
neklidný jak maturitní komise.
Přítel déšť mi šeptá,
že jsme vůbec nebyli naivní
ve světě, jenž slepuje
ptačí pera voskem.
Nastala éra zatažených tváří
nedostupných
i v křiklavých barvách větru.
Život je okružní jízda po kolejích
19.11.1987
život je okružní jízda a zvláště po svařáku .)
22.03.2022 16:50:18 | xoxoxo