V poryvech větru lehce se vznášet,
přehlédnout zemi, zelenou, svěží.
Vystoupat výš, než vrcholky věží
tajemnou bázeň pak v očích mít.
Nádhera kraje, zelenou barvou hraje
slunce pak vylévá do kraje zář.
Prostor ten bez kraje kolem se vine
Do krásy okolí všechno pak splyne.
Pocit volnosti v duši
Ta v radosti bázeň ukrytá.
Nádhera v srdci
Kam radost zavítá.
~☆~