Nepíšeš. A já marně doufám v další řádky.
Chtěla bych se vrátit o pár týdnů zpátky.
Tam, kde těšili jsme se na nové ráno,
kdy na telefonu objeví se odesláno.
Tam, kde toužili jsme po kontaktu
- písmenka, emoji i fotky aktu.
Naše spřízněnost tak snadno nezmizí,
nevěřím, že se dvě duše tak lehko odcizí
Vím, že ta touha se v nás stále někde ukrývá,
já stále doufám, nic jiného mi totiž nezbývá.