Co jiným se divné může zdát
to pro druhé má smysl, řád.
Co jedni nechápou
to jiné šťastnými pak dělá.
Jsem možná jak bláznivá střela,
co zapomenuta v čase jiném.
Však nejsem žádný idol,
ani snad nejsem bohém.
V myšlenkách se vznáším
v podivných barvách vedený svět
Ze nemusím mít vše super
Casu dost, to nemusí být hned
Nu dobrá, a přeci toužím
poznat něco, o čem vím jen já.
Ne, pro To nejsou slova,
Ani den, či dva
~☆~
A může začít chaos
A pak se zrodí řád.
To proto jen
že nebojím se dát.
~
Jen ten kdo umí dát,
štěstí i druhým přát,
ten smí najít života správný řád...
Krásný večer, Míro
27.03.2022 23:05:40 | Emily Říhová
A Tobě krásný den,
Vím, život není jen krásný sen.
I stinné stránky má každý den,
ale ať slunce Ti svítí jen
:0)
28.03.2022 04:56:18 | Protos1182