Anotace: ...
kůň žere ve stáji ovsa
z rádiu zazní
ten, kdo slepě koně bodá do slabin
sotva povšimne si prvních jeřabin
kůň se naštve
vyrazí dveře stáje
a jde si pro Zagorovou
přirazí ji ke zdi
dá jí kopyto ke krku
ale Zagorová ječí
to jsem nenapsala já, to Borovec
kůň vyrazí hledat Borovce
najde ho
obklíčí ho
ano sám - protože je velký
ale Borovec řve
hele já za nic nemůžu
já jen píšu co vidím
jako kluk jsem chodil ke koním
a tohle jsem fakt viděl
kůň se zamyslí
aha ...
tak to bych se měl asi vrátit do stáje
a být zase poslušným koněm,
že Borovče?
jenomže mně se nechce!
a v tu chvíli kůň vybouchne
všude je hrozný bordel
a spousta krve
protože vemte si - kůň
to je obrovská hrouda masa