Hvězdám se nemá nikdy lhát.
Svítí nám na cestu životem.
Hvězdám se nemá ani zapírat.
Od toho je Slunce a možná den.
Hvězdám se svěř a pouze věř ...
V odpuštění ...
Které mnohdy léta nepřichází !
A pak jen bojuj ... o vše !
Co jsi na zlatém podnosu, kdysi měl !
26.03.2022 12:23:33 | Fialový metal