Jarmark v Českém Brodě
Anotace: Malování slovy 2022
Den plný dětí.
Smích radost
v srdci letí.
Jas se protíná.
Slunce dá.
Radnice příjemná.
Strom na náměstí
i ten teplo zná.
Přátelské klima
a naladěná vlna.
Usínám únavou
i dobrou pohodou.
Duši nemám bolavou.
Děti jsou pohádkou.
Miluji jejich úsměvy
i puzzle s nimi.
Den utekl jako voda.
Vypráví blízká Šembera.
Ta da i tra da.
Děti mám ráda.
S nimi paráda.
Přečteno 98x
Tipy 6
Poslední tipující: Kan, šerý, Psavec, Caramel, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)