Cesta, která se mění
Držela jsem v ruce
tvou cestu
nakreslenou
na kousku papíru
vedle nákupního seznamu.
Šipky a písmena
Mezi pečivem
Máslem a hrubou moukou
Ten seznam byl dlouhej
Je totiž válka
Zprávy jsou kusé
A ty si můžeš představit
Spoustu stínů
Za kamerou i před ní
Popel ze dvora
Chtěl by si pochopit
Dotknout se skutečnosti
Vidět důvody
Ale žádné nejsou
Je jen jeden svět
Který se mění
Přečteno 155x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, Sonador, J's .., Vivien, paradoxy, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)