Svět chvíli může zůstat stát,
byť čas kolem zrychlí chvat.
V tu chvíli jiná pravidla má
když povídá si né jeden, ale dva.
Povídat si, a příjemnou chvíli mít
na plno moci se otevřít.
Jak podaná otevřená dlaň
jak hebký mazlík, né nasupená saň.
Jemnost té chvíle
čisto tónů houslí
Úsměv
co jeden v druhém kouzlí
~☆~